maanantai 15. syyskuuta 2014


Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme Oulun kauppatorille, kävimme valtavan isossa kirjastossa ja kiertelimme vähän kaunista kaupunkia. Ei pilvenhattaraakaan taivaalla, tosi hieno ilma oli koko päivän. Käytiin porukalla syömässä herkullista ruokaa buffet-paikassa ja iltapäivällä, kun oltiin huilattu, lähdimme ukkosen kanssa jatkamaan matkaa.Ajoimme Tornioon, jossa ruskan värejä taas koko ajan enemmän. Pidimme lepotauon Torniossa; pääkipu olisi kyllä saanut jäädä tältä reissulta pois! Ukkosen olo sitten pikkuhiljaa parani ja jatkettiin matkaa. Tuossa alemmassa kuvassa hieno Tornionjoki, jonka toisella puolella siis Ruotsi. Pitkän ajomatkan ajan joki virtasi ihan tien vieressä ja Ruotsin puolelle oli reitti useammasta kohtaa sillan yli.


Napapiiri ylitettiin illansuussa ja yövymme nyt tässä lähellä Kolaria P-pysäkillä. Keiteltiin kaasuhellalla iltakahvit ja -kaakaot, lämmitettiin vähän autoa että tarkenee nukkua ja toivotaan että karhut ja sudet pysyy kaukana meidän autosta koko yön :) Ei jaksettu siis ajaa Muonioon asti, jonne oli alunperin tarkoitus mennä leirintäalueelle, mutta huomenna sitten ajoissa tien päälle. Yritetään ottaa rennosti, ilman tiukkaa aikataulua ja matkareittejä. Autosta ei saa niin hyvin vangittua kuviin sitä kauneutta mitä tänäänkin on luonnossa näkynyt... Maisemat on nyt jo melko jylhiä.


Käytiin ostamassa evästä reissuun. Jääkaappia vain ei saatu toimimaan yöksi, toimii vain kun ollaan liikkeellä, mutta uloskaan ei uskalleta ruokia yöksi laittaa ettei tule karhut ja muut herkuttelemaan :)
Nyt nukkumaan tuonne yläpetiin, tikapuita pitkin. Pitää vaan muistaa, ettei yöllä lähde vessaan normaaliin malliin; siinä käy niin että ensin lyö pään kattoon ja sitten tipahtaa sängynlaidalta puolitoista metriä lattialle :) Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti